-->
 ENGLISH VERSION
AddThis Find WebHouse på Facebook Følg WebHouse på Twitter

Webløsninger

Din virksomheds behov for webløsninger kan have mange facetter


WEBLØSNINGER:

 ODEUM CMS

Et Content Management System (CMS) der udvikler sig med dig som kunde i fokus


 ODEUM CMS partner program

Et CMS partner program der er ukompliceret - og uden tommelskruer


 Mobile website

Fremtiden tilhører mobilitet og dine kunder er allerede mobile. Er din virksomhed mobil?


 Hjemmesider

Find den rigtige samarbejdspartner når du ønsker optimal udbytte af din investering i en hjemmeside


 Intranet

Din virksomheds Intranet kan være et uundværligt værktøj til styring af interne vidensprocesser. WebHouse leverer Intranet baseret både på ODEUM CMS og Microsoft SharePoint.


 Extranet

Extranet giver din virksomheds hjemmeside en ekstra dimension der skaber og forstærker jeres relationer til eksisterende som nye kunder.


 E-Shop

At sælge varer på Internettet gennem en E-Shop kan være et godt strategisk værktøj til både at øge din virksomheds omsætning.


 Webapplikationer

Din virksomheds behov for specielle webapplikationer bliver håndteret professionelt gennem erfaring og knowhow.


 Integration

Skal dine beslutningsstøtte data fra dit økonomisystem kunne hoppe og danse på din iPhone skal der udvikles den rigtige integration


 Webmaster service

En god hjemmeside kræver vedligeholdelse for at være attraktiv og her kan du anvende vores Webmaster funktion


Læs også om dine muligheder for at benytte WebHouse som rådgiver på søgemaskineoptimering og webstatistik, eller læs om hvordan vi kan udvikle applikationer der kan skabe øget værdi for din virksomhed.

Webløsninger er både din virksomheds salgsmæssige ansigt udadtil samt muligheden for automatiseret samhandel og information med virksomhedens kunder og interessenter.

Webløsninger er mange facetter af din virksomhed der kan deles op i målrettede løsninger i form af hjemmesider, Intranet, Extranet, E-shop, samt mere forretningsorienterede webapplikationer.

 

Din virksomhed skaber den største værdi og effekt af sine investeringer i webløsninger, når der vælges en stabil og velfunderet partner, der i et og samme løsningshus producerer webløsninger inden for alle virksomhedens ønskede behov.

 

Din hjemmeside, E-shop eller Mobile website skal være professionel og meget velfungerende webløsning, både hvad angår webdesign, CMS teknik, og søgemaskineoptimering da virksomhedens hjemmeside er en essentiel del af din verden af kunder og potentielle kunder.

 

Virksomhedens Intranet er den webløsning der sikrer de interne relationer og informationer mellem virksomhedens ledelse og medarbejdere. Intranet skaber værdi når rettidig information er i høj kurs for at skabe vækst og kontrol af virksomhedens processer.

 

Extranet er det nødvendige valg når udveksling af information eller målrettet business-to-business (B2B) data skal udveksles mellem virksomheden og jeres eksisterende kunder eller brugere. Her kan du styre og kontrollere eksterne brugere og deres differentierede adgangsforhold til de informationer du præsenterer på dit website, og du kan placere forretningsorienterede webapplikationer bagved dit Extranet.

 

E-shop giver dig fordelene ved at kunne afsætte dine varer, produkter eller ydelser direkte på Internet med online betaling. Din E-shop kan være en helt åben E-shop eller for en begrænset kundegruppe bagved et Extranet.

 

CMS løsninger er oftest basis for alle former for webapplikationer uanset om det er hjemmesider, Intranet, Extranet eller en E-shop. WebHouse leverer CMS platformen ODEUM CMS.

 

Uanset hvilken Internet platform eller applikation din virksomhed har brug for, har WebHouse mange års erfaring og loyale kunder på din ønskede platform.

 

Bliv kontaktet af en af vore hjælpsomme medarbejdere for en uvildig snak

 

Læs også om løsningerne indenfor System udvikling, Facebook applikationer, og iPhone applikationer.

 


Du er her: WebHouse.net Løsninger Webløsninger


WebHouse

 

Din samarbejdspartner på web-løsninger, grafisk design, hosting og rådgivning.


Fakta og historie

Partnere

Medarbejdere

Nyheder

Løsninger

 

Alt kan lade sig gøre – men der er nogle ting vi gør bedre end andre.


Webløsninger

Applikationer

Grafisk design

Hosting

Proces

Rådgivning

 

Vi hjælper dig også, når strategien for dine online aktiviteter skal fastlægges.


SEO

Sociale medier

Webstatistik

Strategi

Innovation

Kontakt

 

Kontakt os i dag - eller læg en besked og lad os kontakte dig!


Kontakt WebHouse

Support

Bestil en opringning

Nyhedsbrev