-->
 ENGLISH VERSION
AddThis Find WebHouse på Facebook Følg WebHouse på Twitter

ODEUM CMS partner program

Et CMS partner program der er ukompliceret - og uden tommelskruer


WEBLØSNINGER:

 ODEUM CMS

Et Content Management System (CMS) der udvikler sig med dig som kunde i fokus


 Mobile website

Fremtiden tilhører mobilitet og dine kunder er allerede mobile. Er din virksomhed mobil?


 Hjemmesider

Find den rigtige samarbejdspartner når du ønsker optimal udbytte af din investering i en hjemmeside


 Intranet

Din virksomheds Intranet kan være et uundværligt værktøj til styring af interne vidensprocesser. WebHouse leverer Intranet baseret både på ODEUM CMS og Microsoft SharePoint.


 Extranet

Extranet giver din virksomheds hjemmeside en ekstra dimension der skaber og forstærker jeres relationer til eksisterende som nye kunder.


 E-Shop

At sælge varer på Internettet gennem en E-Shop kan være et godt strategisk værktøj til både at øge din virksomheds omsætning.


 Webapplikationer

Din virksomheds behov for specielle webapplikationer bliver håndteret professionelt gennem erfaring og knowhow.


 Integration

Skal dine beslutningsstøtte data fra dit økonomisystem kunne hoppe og danse på din iPhone skal der udvikles den rigtige integration


 Webmaster service

En god hjemmeside kræver vedligeholdelse for at være attraktiv og her kan du anvende vores Webmaster funktion


Læs også om dine muligheder for at benytte WebHouse som rådgiver på søgemaskineoptimering og webstatistik, eller læs om hvordan vi kan udvikle applikationer der kan skabe øget værdi for din virksomhed.

Du er partner eller ansat i et kreativt, grafisk, reklame- og/eller kommunikationsbureau, og har kunder der gerne vil have dine kompetencer i spil, når der skal udvikles en ny hjemmeside eller andre strategiske online tiltag.

Du ønsker ikke selv, eller har ikke den tekniske kompetence i huset, til at skrue HTML og professionelle hjemmesider i et CMS sammen.

 

Du vil gerne i gang hurtigt, din kunde venter, og du har hverken tid eller lyst (læs ”råd”) til at blive hvirvlet ind i et langvarigt ægteskabsagtigt certificerings forhold til en CMS producent. Du vil bare gerne hurtigt og billigt videre med din kunde, uden at sætte hastighed, kvalitet og muligheder over styr.

 

ODEUM CMS partner program er netop skruet således sammen at du kan begynde i morgen. Du behøver ikke at certificeres, ingen lange kurser, ikke en masse storskrydende salgskrav og omsætningsmål, men total frihed til at koncentrere dig om det der for dig og din kunde er helt essentielt. Din kreativitet.

 

WebHouse udfører alt det tekniske arbejde helt fra implementering, indholdsproduktion, uddannelse og drift af din kundes løsning i ODEUM CMS, og du har fortsat en rigtig god fortjeneste på opgaven. Du skal blot lave det grafiske arbejde og/eller kommunikationen i din kundes løsning, vi klarer resten.

 

Du bliver altså ikke fastskruet i en CMS løsning hvor der er en masse begrænsninger, og der er ikke faste krav til dig, altså ingen tommelskruer. Vi er blot glade når det lykkes dig i ny og næ at sælge en løsning baseret på ODEUM CMS.

 

Ønsker du at vide mere, så kontakt Christian Broberg i dag for en snak om dit partner potentiale, og hvordan vi kan hjælpe dig i gang straks.

 


Du er her: WebHouse.net Løsninger Webløsninger ODEUM CMS partner program


WebHouse

 

Din samarbejdspartner på web-løsninger, grafisk design, hosting og rådgivning.


Fakta og historie

Partnere

Medarbejdere

Nyheder

Løsninger

 

Alt kan lade sig gøre – men der er nogle ting vi gør bedre end andre.


Webløsninger

Applikationer

Grafisk design

Hosting

Proces

Rådgivning

 

Vi hjælper dig også, når strategien for dine online aktiviteter skal fastlægges.


SEO

Sociale medier

Webstatistik

Strategi

Innovation

Kontakt

 

Kontakt os i dag - eller læg en besked og lad os kontakte dig!


Kontakt WebHouse

Support

Bestil en opringning

Nyhedsbrev