-->
 ENGLISH VERSION
AddThis Find WebHouse på Facebook Følg WebHouse på Twitter

ODEUM CMS

Et Content Management System (CMS) der udvikler sig med dig som kunde i fokus


WEBLØSNINGER:

 ODEUM CMS partner program

Et CMS partner program der er ukompliceret - og uden tommelskruer


 Mobile website

Fremtiden tilhører mobilitet og dine kunder er allerede mobile. Er din virksomhed mobil?


 Hjemmesider

Find den rigtige samarbejdspartner når du ønsker optimal udbytte af din investering i en hjemmeside


 Intranet

Din virksomheds Intranet kan være et uundværligt værktøj til styring af interne vidensprocesser. WebHouse leverer Intranet baseret både på ODEUM CMS og Microsoft SharePoint.


 Extranet

Extranet giver din virksomheds hjemmeside en ekstra dimension der skaber og forstærker jeres relationer til eksisterende som nye kunder.


 E-Shop

At sælge varer på Internettet gennem en E-Shop kan være et godt strategisk værktøj til både at øge din virksomheds omsætning.


 Webapplikationer

Din virksomheds behov for specielle webapplikationer bliver håndteret professionelt gennem erfaring og knowhow.


 Integration

Skal dine beslutningsstøtte data fra dit økonomisystem kunne hoppe og danse på din iPhone skal der udvikles den rigtige integration


 Webmaster service

En god hjemmeside kræver vedligeholdelse for at være attraktiv og her kan du anvende vores Webmaster funktion


Læs også om dine muligheder for at benytte WebHouse som rådgiver på søgemaskineoptimering og webstatistik, eller læs om hvordan vi kan udvikle applikationer der kan skabe øget værdi for din virksomhed.

ODEUM CMS er både et helt standard Content Management System, samtidigt med at det er en avanceret web udviklingsplatform der anvendes til standard eller skræddersyede webapplikationer.

ODEUM CMS udvikles ikke på helt samme måde som mange andre CMS løsninger på markedet. ODEUM CMS er designet og udviklet med dig som kunde helt i fokus. Ikke kun hvad standard funktionalitet angår, men ligeledes hvad den løbende udvikling af produktet angår. Alle moduler i ODEUM CMS udvikles løbende i samarbejde med vore kunder, og nye moduler og rettelser udrulles så snart de er klar og ikke efter en fast roadmap.

 

Kunderne stiller krav og vi indfrier deres krav til de lavest mulige omkostninger, hvilket betyder at ODEUM CMS udbygges konstant af både WebHouse og over 300 internationale kunder og partnere.

 

ODEUM CMS har over 50 standard moduler og er et komplet Enterprise-Level Content Management System der kan skaleres til at levere hjemmesider, mobile website, Extranet, Intranet, samt E-shop og anvendes som server for mobilløsninger og webapplikationer af alle slags, for alt fra helt små virksomheder til globale koncerner.

 

Som med alle andre løsninger fra WebHouse, er du i fokus, og vi tager altid gerne en snak med dig om hvorledes ODEUM CMS kan give din forretning et bedre og bredere grundlag for succes på Internettet.

 

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, analyse eller et møde omkring hvordan ODEUM CMS kan hjælpe dig og din online strategi.

 

Ønsker du at blive ODEUM CMS partner, og selv sælge og udvikle websites baseret på ODEUM CMS kontakt os gennem vores ODEUM CMS partner program.


Du er her: WebHouse.net Løsninger Webløsninger ODEUM CMS


WebHouse

 

Din samarbejdspartner på web-løsninger, grafisk design, hosting og rådgivning.


Fakta og historie

Partnere

Medarbejdere

Nyheder

Løsninger

 

Alt kan lade sig gøre – men der er nogle ting vi gør bedre end andre.


Webløsninger

Applikationer

Grafisk design

Hosting

Proces

Rådgivning

 

Vi hjælper dig også, når strategien for dine online aktiviteter skal fastlægges.


SEO

Sociale medier

Webstatistik

Strategi

Innovation

Kontakt

 

Kontakt os i dag - eller læg en besked og lad os kontakte dig!


Kontakt WebHouse

Support

Bestil en opringning

Nyhedsbrev